
Du kan smake på tradisjonell nord-norsk mat i vår restaurant. Vi velger de kortreise ingrediensene med omhu, og lager mat med sjel
Rømmegrøt
Rømmegrøt er festmat! Grøten er laget med rømme, helmelk, hvetemel, smør og salt. Den er tykk og søt, med smørøye og et dryss av sukker og kanel på. Akkompagneres gjerne av deilig salt spekemat. Torsketunger Torsketunger er sprøstekte tunger av torsk. Det er en tradisjonell nord-norsk rett, og vi serverer dem med stekt løk, gulrot salat, poteter og rømme. Våre tunger er fisket i Hamnøy i Lofoten . Saltkjøtt Saltkjøtt er en tradisjonell norsk rett av saltet fårekjøtt og lam sakte kokt og servert med kålrabipuré og poteter. Elggryte Deilig elg i fløtesaus, og en av våre mest populære retter. Elgkjøttet får vi fra Steigen og Sørfold. Reinskav Gryte av tunne reinkjøttstrimmler, bacon og sopp servert med potetmos og tyttebær, salat og grønnsaker ved siden. Vi får reinsdyrkjøttet fra Saltfjellet Reinprodukter. Møsbrømlefse En av våre lokale spesialiteter fra Salten er "møsbrømlefse" tynn lefse med smør, sukker, rømme og en saus laget av brunost. Serveres varm. |
Rømmegrøt
Saltkjøtt
|