Restaurant

Vi serverer hjemmelagde tradisjonelle retter, som for eksempel saltet fårekjøtt med kålrabistappe, eller deilig reinskav. Fra mars til september, kan vi også tilby sprøstekte torsketunger, en ekte delikatesse, eller lekre elgkarbonader med løk og sjampinjongsaus. Selvfølgelig serverer vi nydelige møsbrømlefser – en ekte lokal spesialitet!

​Hver søndag hele året serverer vi middagsbuffet, i påskeuka og fra begynnelsen av juni til i slutten av august serverer vi middagsbuffet daglig. Andre retter som inngår i buffeen, eller som kan kjøpes som egen rett er dagens suppe, rømmegrøt og salatbuffet.

Vi kan også tilby enkel à la carte med basis i de samme lokale råvarene og tradisjonskosten som vi serverer på buffeen. Vi har alle rettigheter, og byr gjerne på et godt glass som passer til.

Påskeaften arrangerer vi Rekeaften, og siste lørdag i oktober dukes det til Viltaften. ikke glem å bestille rom i tide. Etter det er det ikke lenge til det blir tid for lutefisk og julemat.

Ved arrangementer, kurs og konferanser setter vi opp egne menyer med drikke etter våre gjesters ønsker. Skal du selv holde selskapet men trenger hjelp til matlaging? Vi har egen cateringmeny.

9889222 1 Orig

Åpningstider:

Mandag-torsdag: døgnåpent med nattevakt.

Fredag-søndag: 08:00 – 23:00

Buffet: 13:00 – 20:00

Dette er åpningstider utenom sesong. Endrede åpningstider ved arrangement – vi tilrettelegger for overnatting.

Selvbetjent frokost, frokostvakt, eller nattevakt alt etter hvor mange overnattinger.

Meny

Spesialiteter

Catering

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
75 69 58 01